A coffee a day, keeps the doctor away.

Sommerferien har begynt. Det blir nok ingen reisefeber i år. Men hva gjør det når man kan være hjemme og lage sin egen kaffe i stedet for å dra langt av sted og ikke få tak i noe skikkelig.

Bare se på dette bildet, som viser noen kaffevarianter man kan kose seg med.

Coffee Drinks Illustrated

God sommer.

Do you want to visit us here, Al Gore?

I følge de siste observasjonene er tegnene til global oppvarming i nordområdene på fastlandet i Norge sterkt ikke-tilstedeværende. OK. Ispolen smelter (eller tiner? hva er forskjellen). Men er vi langt unna global oppvarming. Kanskje Al Gore burde besøke oss og modifisere sitt språk.

Plant i hjertens hage kun miljøvennlige blomster

Så dum kan man være. Jeg trodde det var bare å kjøpe planter og da er man miljøbevisst og interiørbevisst og så videre. Så kommer denne mannen og sier nei da, noen planter skal inn på soverom for de produserer oksygen om natta, mens andre skal i stua for de fjerner formaldehyd. Så moralen er; du trenger en doktorgrad for å kjøpe planter. Eller å plassere dem i et hus.


Samisk sommer?

De siste dagene har vi hatt mer sol pg høyere dagstemperaturer enn i juli. Det er vel det nærmeste vi kommer “indian summer”. Eller heter det “samisk sommer” pÃ¥ norsk?
Vel, det er ikke verre enn at det er nesten frost om natta.

Æ gir mæ ikkje

Hva, trodde Gud at bare fordi det har kommet 15 cm nysnø i løpet av siste natta, at vi flytter fra Nord-Norge? Ikke i dette livet, mister. Du må nok komme med mer enn 28 cm snø før vi gir oss. Eller som jeg ser det: Jeg vil heller være her enn i Burma eller Kina. Så med all respekt til Deres guddommelighet: Get a life.

Death to Vista

Nå er det nok. Jeg har for første gang levert tilbake en PC fordi den jobber saktere enn død. Vista kan være bra, men er treig som sirup. 10 minutter tok det å starte maskinen før den var klar til å si at den ikke finner nettverket, kontakt admin.

Vel det er jeg som er admin, ditt makkverk av et OS.

Nei, XP holder i massevis og Leopard og Tiger er kos på Mac. Nå er iTunesmappen også flyttet til Mac-maskinen, så det blir lettere å holde iPodene oppdaterte.