Not a Don Quijote story

Jeg så dette hos Jon Stewart og må si at synes historien er utrolig flott. En ung gutt fra Malavi som hadde en drøm. Å bygge en vindmølle som skulle skaffe ham elektrisitet. Han bruker bibliotek og søppelfyllingen til å oppfylle sin drøm, til tross for at alle naboer og venner kalte ham gal.

Så viser også historien at det er mulig å bygge noe, bare vi stopper å bombe hverandre i noen dager. Den handler ikke om en galing som kjemper mot vindmøller, men om en intelligent gutt som BYGGER en vindmølle, på egenhånd, fra ting han fant, fordi han hadde sett et bilde av en vindmølle i en bok
Og det beste av alt? Jeg tror ikke boka var pensum (ok, det er en lærerkommentar) Du kan lese om ham og pprosjektet på bloggen hans:
http://www.williamkamkwamba.typepad.com/

The Daily Show With Jon Stewart Mon – Thurs 11p / 10c
William Kamkwamba
www.thedailyshow.com
Daily Show
Full Episodes
Political Humor Ron Paul Interview