Bilder fra mine “ti på topp” turer. Ja, særlig!

I noen år har noen sløvinger brukt sommeren til å gå opp og ned fjelltopper, bare for å stemple et kort og få en kopp etterpå. (eller noe sånt). Det er jo en kjent sak at har du sett en topp, har du sett dem alle. Så hvorfor man går fra en topp til neste, skjønner jeg ikke. Det er som å ta samme bilde, men med forskjellige flitre på Instagram.

Dessuten burde sommeren brukes til kos, i stedet for til å slite seg ut og komme sykemeldt til jobb etterpå. OK, jeg skal innrømme at med 5 ukers sommerferie, så er det ikke rart at man bruke tida til noe slikt. 3 ukers ferie er akkurat passe til å holde folk unna desperate handlinger.

Men hva med Plan B? Hvorfor skal man BARE på fjelltopper, når det finnes alternativer. Denne sommeren tenkte jeg å demonstrere noen av alternativene. Her er mine bilder fra ti topper rundt i Tromsø og med unntak av en topp, er alle på øya. Så da så.

Og forresten, ut.no kan bare beholde den koppen.